Ντομάτες γεμιστές με μανιτάρια

1
Mερίδες

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή γεμιστής ντομάτας, με μανιτάρια και μουστάρδα. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και να είσαι σίγουρη πως τόσο η γεύση όσο και οι χαμηλές θερμίδες θα σε ανταμείψουν.

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα
  • 2 ντομάτες φρέσκες
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 φρυγανιά τριμμένη
  • Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • Λίγο αλεύρι
  • Αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Άδειασε τις ντομάτες και γύρισέ τες για λίγο ανάποδα να στραγγίξουν.
  • Aλατοπιπέρωσε τες εσωτερικά.
  • Κόψε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια και σόταρέ τα με λίγο λάδι.
  • Πρόσθεσε τον μαϊντανό, την μουστάρδα, μισό κουταλάκι αλεύρι και λίγο νερό.
  • Γέμισε τις ντομάτες με το μείγμα και τις βάλτες στο φούρνο, αφού τις πασπαλίσεις με τριμμένη φρυγανιά.
  • Ψήσε για 20 λεπτά στους 180 ºC

Tip

Δεν θα χρειαστεί να ψήσεις πολύ τις ντομάτες για να κρατήσουν την σάρκα τους

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164