Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή γεμιστής ντομάτας, με μανιτάρια και μουστάρδα. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και να είσαι σίγουρη πως τόσο η γεύση όσο και οι χαμηλές θερμίδες θα σε ανταμείψουν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα
- 2 ντομάτες φρέσκες
- 1 κρεμμύδι
- 1 φρυγανιά τριμμένη
- Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- Λίγο αλεύρι
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άδειασε τις ντομάτες και γύρισέ τες για λίγο ανάποδα να στραγγίξουν.
- Aλατοπιπέρωσε τες εσωτερικά.
- Κόψε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια και σόταρέ τα με λίγο λάδι.
- Πρόσθεσε τον μαϊντανό, την μουστάρδα, μισό κουταλάκι αλεύρι και λίγο νερό.
- Γέμισε τις ντομάτες με το μείγμα και τις βάλτες στο φούρνο, αφού τις πασπαλίσεις με τριμμένη φρυγανιά.
- Ψήσε για 20 λεπτά στους 180 ºC
Tip
Δεν θα χρειαστεί να ψήσεις πολύ τις ντομάτες για να κρατήσουν την σάρκα τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ