Συνήθως στο σπανάκι βάζουμε ρύζι. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις με πατατούλες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- 300 γρ. σπανάκι
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τις πατάτες και τις κόψε τες σε κομμάτια.
- Σώταρε στο λάδι τα κρεμμύδια να μαλακώσουν και πρόσθεσε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα.
- Σιγόβρασε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου.
- Πρόσθεσε το σπανάκι, αλατοπιπέρωσε και το άφησέ το για λίγα λεπτά ακόμη, σιγοβράζοντας ώσπου να μαραθεί.
Tip
Πασπάλισε με λίγη τριμμένη φέτα πριν σερβίρεις για έξτρα γεύση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ