Πλούσιο και ελαφρύ πιάτο με ρύζι από τριμμένο κουνουπίδι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 μεγάλο κουνουπίδι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 καυτερή πιπεριά
- 1/3 φλ. κόλιανδρος
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το κουνουπίδι σε κομμάτια και χτύπησέ το στο μπλέντερ μέχρι να σχηματιστούν τρίμματα σε μέγεθος ρυζιού.
- Άφησε το κουνουπίδι ανάμεσα σε χαρτί κουζίνας και πίεσέ το μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά.
- Κόψε τα κραμμύδια και την πιπεριά σε μικρά κομμάτια και τσιγάρισέ τα σε ένα τηγάνι με το λάδι.
- Πρόσθεσε και το κουνουπίδι στο τηγάνι, ανακάτεψε καλά και σκέπασε με το καπάκι.
- Μαγείρεψε σε μεσαία φωτιά για περίπου 10 λεπτά και μόλις ετοιμαστεί αλατοπιπέρωσε το φαγητό και πρόσθεσε τον κόλιανδρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ