Μια παραλλαγή των κλασικών γεμιστών με τρυφερά μανιτάρια και διάφορα τυριά. Είναι εύκολη και γρήγορα και θα τη λατρέψεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κόκκινες πιπεριές
- 3 πράσινες πιπεριές
- 3 κίτρινες πιπεριές
- 200 γρ φέτα
- 100 γρ έμενταλ
- 100 γρ γκούντα
- 200 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 3 αβγά
- Πιπέρι
- Φρέσκος βασιλικός
- Φρέσκο θυμάρι
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε σε κατσαρόλα νερό να βράσει και ρίξε λίγες λίγες τις πιπεριές να τις ζεματίσεις (περίπου 5 λεπτά)
- Σόταρε τα μανιτάρια σε ελαιόλαδο και άφησέ τα να πιουν τα υγρά τους
- Ανακάτεψε όλα τα τυριά σε ένα μπολ και πρόσθεσε τα αυγά
- Πρόσθεσε το πιπέρι, τον βασιλικό και τα σοταρισμένα μανιτάρια
- Γέμισε τις πιπεριές με το μέιγμα των τυριών και βάλε σε πυρίμαχο σκεύος
- Πασππαλισε με λίγο θυμάρι και ελαιόλαδο και ψήσε στους 200οC μέχρι να ροδίσει η γέμιση και το πάνω μέρος των πιπεριών
Tip
Δοκίμασε με τυριά με χαμηλά λιπαρά για λιγότερες θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ