Τα πιο λαχταριστά και υγιεινά sandwiches με πράσινα λαχανικά και μοτσαρέλα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¼ φλ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- ¼ φλ. μαγιονέζα
- ¼ φλ. κόλιανδρος
- ¼ φλ. γιαούρτι
- 1 λεμόνι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- ½ μαρούλι
- ¼ αγγούρι λεπτοκομμένο
- 1 αβοκάντο λεπτοκομμένο
- 4 φέτες ψωμί
- 230 gr μοτσαρέλα σε λεπτές φέτες
- 2 φλ. βαλεριάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το σχοινόπρασο, τη μαγιονέζα, τον κόλιανδρο και το γιαούρτι στο μπλέντερ μαζί με το ξύσμα και το χυμό από μισό λεμόνι.
- Πρόσθεσε σιγά- σιγά το λάδι και αλατοπίπερο και χτύπησέ τα μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
- Κόψε τα φύλλα μαρουλιού με το χέρι και στύψε το υπόλοιπο μισό λεμόνι πάνω στα φύλλα και το λεπτοκομμένο αγγούρι.
- Ράντισε με έξτρα ελαιόλαδο, πασπάλισε με αλατοπίπερο και ανακάτεψε τα υλικά.
- Μοίρασε το αβοκάντο σε δύο φέτες ψωμί και λιώσ’ το ελαφρώς με ένα πιρούνι και αλατοπιπέρωσέ το.
- Μοίρασε από πάνω το μείγμα μαρουλιού και αγγουριού, τη μοτσαρέλα λεπτοκομμένη και τη βαλεριάνα.
- Άπλωσε το μείγμα της μαγιονέζας στις υπόλοιπες δύο φέτες ψωμί και στήσε τα sandwich.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ