Πράσινη σαλάτα με γέμιση γαλοπούλας

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
3
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Τραγανή σαλάτα με βινεγκρέτ βαλσαμικού και περίσσευμα πρωτοχρονιάτικης γαλοπούλας

Συστατικά

  • 3 κ. σούπας γέμιση γαλοπούλας
  • 1 μαρούλι
  • 2 φλ. baby σπανάκι
  • 150 gr φέτα
  • 1 κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 μήλο ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1/4 φλ. καρύδια ψιλοκομμένα
  • κράνμπερι (προαιρετικά)
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πλύνε καλά και στέγνωσε τα πράσινα λαχανικά και κοψ’ τα με τα χέρια σου σε μπουκιές.
  • Σε ένα μπολάκι ανακάτεψε καλά το λάδι με το βαλσαμικό ξύδι και αλατοπιπέρωσε ελαφρώς το μείγμα.
  • Θρυμμάτισε τη φέτα και ζέστανε σε ένα κατσαρολάκι τη γέμιση για τρία λεπτά.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τις σαλάτες με το μείγμα βαλσαμικού και αλατοπιπέρωσε.
  • Πρόσθεσε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το μήλο και ρίξε τη ζεστή γέμιση.
  • Πασπάλισε με τη φέτα, τα κράνμπερι αν χρησιμοποιήσεις και τα τριμμένα καρύδια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164