Πεντανόστιμο συνοδευτικό για τα κρεατικά με μυρωδάτη σελινόριζα και τρυφερά καρότα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1,5 kg σελινόριζα σε κύβους
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κ. σούπας θυμάρι
- 1 κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
- αλάτι
- 1,5 kg καρότα σε κύβους
- 2 κ. σούπας μαϊντανός
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και τοποθέτησε ένα ταψί στην τελευταία θέση.
- Ανακάτεψε τη σελινόριζα με τέσσερις κουταλιές λάδι, μία κουταλιά θυμάρι και μισή κουταλιά πάπρικα και αλάτι.
- Ρίξε τα υλικά σε αλουμινόχαρτο και κλείσ’ τα σε ένα πακέτο.
- Βάλε το πακέτο σε ένα ταψί και ψήσε για περίπου 25 λεπτά.
- Ανακάτεψε τα καρότα με το υπόλοιπο λάδι, θυμάρι, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και ριξ’ τα στο καυτό ταψί, ψήνοντας για περίπου 35 λεπτά.
- Άνοιξε το αλουμινόχαρτο με τη σελινόριζα και ρίξε τα υλικά απευθείας στο ταψί, ψήνοντας για άλλα 15 λεπτά.
- Ανακάτεψε τα δύο ψητά μείγματα και σέρβιρε πασπαλίζοντας με μαϊντανο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ