Το κολοκυθάκι είναι τρυφερό και πεντανόστιμο ακόμη και ωμό… Είναι μια πολύ ωραία ιδέα για διαφορετική σαλάτα με υπέροχη γεύση! Μπορείς το ίδιο πιάτο να το σερβίρεις ως συνοδευτικό σε ψητά κρεατικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 5-6 μικρά τρυφερά κολοκυθάκια πράσινα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πέρασε τα κολοκυθάκια, αφού τα πλύνεις και τα καθαρίσεις, από τον τρύφτη να πάρεις λεπτές νιφάδες
- Βάλε σε μεγάλο μπολ και ράντισε με το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το μέλι (δοκίμασε να το αραιώσεις στο λεμόνι). Συμπλήρωσε το σκόρδο και το κουκουνάρι
- Αλατοπιπέρωσε και ανακίνησε τα κολοκυθάκια να καλυφθούν από το λάδι και τα υπόλοιπα υγρά
- Σέρβιρε αμέσως
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ