Δροσερα και καλοκαιρινα spring roll λαχανικων. Μια συνταγή που δεν απαιτεί τηγάνισμα και έτσι τα ρολάκια (της άνοιξης) θα είναι ποιο ελαφρια και φρέσκα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 30 γρ. Νουντλς
- 8 φύλλα από Ρύζι
- 2 Καρότα
- 4 φύλλα Σαλάτα
- 50 γρ. Φύτρα ραντίτσιο
- 1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Βασιλικός
- 1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος
- 2 σκελίδες Σκόρδο
- 1 φρέσκο Κρεμμυδάκι
- 1 κομματάκι φρέσκια Τζίντζερ
- 50 ml Σος σόγιας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βύθισε τα ζυμαρικά σε κρύο νερό για 15 λεπτά. Στράγγίξε τα και φύλαξέ τα
- Βούτηξε τα φύλλα από ρύζι σε νερό και τοποθέτησέ τα δύο-δύο σε μια βρεγμένη πετσέτα κουζίνας
- Καθάρισε και κόψε τα καρότα σε λεπτά μπαστουνάκια. Πλύνε τα φύτρα και τη σαλάτα και στράγγιξέ τα
- Ανάμειξε τα φύτρα, τη σαλάτα ψιλοκομμένη, τα καρότα και τα μυρωδικά με τα νουντλς.
- Μοίρασε το μίγμα στα τέσσερα διπλά φύλλα και τύλιξέ τα σε ρολά.
- Κόψε την πιπεριά, το σκόρδο και το κρεμμυδάκι, τρίψε το τζίντζερ και ανακάτεψέ τα με τη σος σόγιας.
- Ρίξε λίγο από το ντρέσινγκ πάνω από τα ρολά και σέρβιρέ τα.
Tip
Πρόσεχε να μην αφήσεις πολύ τα νούντλς στο νερό γιατι θα διαλυθούν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ