Οι πιπεριές είναι νόστιμες και αν τις γεμίσεις με μυρωδικά και τυριά θα δημιουργήσεις το τέλειο, ελαφρύ γεύμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 πιπεριές (κόκκινες, πράσινες και κίτρινες)
- 200γρ. κατίκι Δομοκού
- 200γρ. ανθότυρο
- 200γρ. τυρί κρέμα
- 2 κ. γλ. πάπρικα
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Γεμίζεις μια κατσαρόλα με νερό, προσθέτεις αλάτι και ζεματάς τις πιπεριές για 10 λεπτά
- Τις αφαιρείς από την κατσαρόλα και της ακουμπάς σε απορροφητικό χαρτί
- Σε ένα μπολ ρίχνεις τα τυριά και τα λιώνεις με το πιρούνι
- Προσθέτεις την πάπρικα, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και τον άνηθο και ανακατεύεις καλά
- Γεμίζεις τις πιπεριές με τα τυριά και τοποθετείς σε ένα ταψί
- Απλώνεις από πάνω ελαιόλαδο και το κασέρι
- Τις ψήνεις για 25 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ