Το καλοκαιρινό σου πρωινό αναβαθμίζεται με τον πιο υγιεινό – και πρωτεϊνούχο – τρόπο. Το βουτυράτο φρούτο παντρεύεται το αβγό και… Voila!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεσαία αβγά
- 1 αβοκάντο, καθαρισμένο
- 2 κουτ. του γλυκού θυμάρι
- 1 σκελίδα βασιλικό ξηρό
- 1 πρέζα αλάτι και λίγο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
- Σε ένα μπολ, σπας τα αβγά, διαχωρίζοντας σε ασπράδι και κρόκο.
- Σε ένα δεύτερο μπολ, καθαρίζεις το αβοκάντο και αφήνεις την ψίχα του στην άκρη. Στο κέντρο του αβοκάντο ρίχνεις τον κρόκο προσεκτικά και στη συνέχεια το ασπράδι. Κινείς τη διαδικασία με ιδιαίτερη μαεστρία, ούτως ώστε να μην σπάσει ο κρόκος.
- Προσθέτεις τον μαϊντανό και το βασιλικό και λίγο πιπεράκι.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ