Είναι στην εποχή τους και ο συνδυασμός τους με μπέικον εκρηκτικός!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 φλιτζάνια λαχανάκια Βρυξελλών
- 2 κρεμμύδια, κομμένα στη μέση
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
- 4 φέτες μπέικον, κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
- 150 γρ. κίτρινο τυρί (της επιλογής σου)
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε ένα μπολ, με λίγο ελαιόλαδο προσθέτεις τα καθαρισμένα λαχανάκια και το κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνοντας.
- Μεταφέρεις τα λαχανάκια σου σε ένα τηγάνι και τα σοτάρεις για δύο λεπτά.
- Απλώνεις το μείγμα από το τηγάνι σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 35 λεπτά.
- Παράλληλα, στο ίδιο τηγάνι, σοτάρεις το μπέικον, φροντίζοντας να αφαιρέσεις το λιπαρό του κομμάτι.
- Προσθέτεις το μπέικον στα λαχανάκια Βρυξελλών, ανακατεύεις, ρίχνεις το δροσερό τυρί και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ