Μια ομελέτα με μανιτάρια είναι ιδανική για πρωϊνό αλλά και βραδινό και μπορείς να την φτιάξεις μέσα σε λίγα λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς
- Λαδώνεις ένα μέτριο πυρέξ
- Ζεσταίνεις σε ένα τηγάνι 50ml ελαιόλαδο και σοτάρεις τα κρεμμυδάκια για 1-2 λεπτά
- Προσθέτεις τα μανιτάρια και συνεχίζεις το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν
- Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι και τα αφήνεις στην άκρη
- Βάζεις σε ένα μπολ τα αβγά και το γάλα και τα χτυπάς καλά
- Προσθέτεις το τυρί και ανακατεύεις
- Αδειάζεις το μείγμα στο πυρέξ και ρίχνεις από πάνω τα υλικά που σόταρες
- Ψήνεις την ομελέτα για 20 περίπου λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
Photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ