Συνταγή για ομελέτα με σπαράγγια και φρέσκια ντομάτα

10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Τα σπαράγγια είναι λαχανικό της εποχής και προσφέρουν στην ομελέτα τέλεια γεύση δημιουργώντας ένα θρεπτικό πρωινό. 

Συστατικά

  • 8 αυγά
  • 150 ml γάλα
  • 8  σπαράγγια
  • 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • ψιλοκομμένο άνηθο
  • ψιλοκομμένος δυόσμος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέριΕλαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πλένεις τα σπαράγγια καλά, κόβεις τις άκρες και τα ξεφλουδίζεις
  • Μπορείς να τα κόψεις στη μέση ή να τα αφήσεις ως έχουν
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα με λίγο νερό τα βράζεις 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
  • Τα αφήνεις στην άκρη πάνω σε απορροφητικό χαρτί
  • Ρίχνεις σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, το δυόσμο, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάς καλά με το σύρμα
  • Βάζεις 1 κουταλιά ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρεις τα σπαράγγια με τα ντοματίνια για 3 περίπου λεπτά
  • Προσθέτει το μείγμα του μπολ με τα αυγά και αφήνεις την ομελέτα να ψηθεί για 4 περίπου λεπτά
  • Την αφαιρείς προσεχτικά από το τηγάνι και σερβίρεις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164