Οι πολύχρωμες πιπεριές είναι νόστιμες και όταν τις συνδυάσεις με τυριά το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 πιπεριές Φλωρίνης
- 6 κίτρινες πιπεριές
- 200γρ. κατίκι Δομοκού
- 200γρ. ανθότυρο
- 200γρ. τυρί κρέμα
- 1 φλ. κασέρι τριμμένο
- 2 κ. γλ. πάπρικα γλυκιά
- 8 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Σε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζεις τις πιπεριές για 10 περίπου λεπτά
- Τις αφαιρείς και τις ακουμπάς σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί
- Αφαιρείς τις φλούδες που έχουν ξεκολλήσει από τις πιπεριές και με ένα μαχαίρι κόβεις το κοτσάνι και τις αφήνεις στην άκρη
- Ρίχνεις σε ένα μπολ τα τυριά (εκτός από το κασέρι) και τα πολτοποιείς με ένα πιρούνι
- Προσθέτεις την πάπρικα, το ελαιόλαδο και τον άνηθο και ανακατεύεις καλά με ένα μεγάλο κουτάλι
- Με ένα μικρό κουτάλι γεμίζεις προσεχτικά τις πιπεριές με το μείγμα
- Ακουμπάς τις γεμιστές πιπεριές σε ένα ταψί τη μία δίπλα στην άλλη και ρίχνεις από πάνω ελαιόλαδο, πιπέρι και το κασέρι
- Τις ψήνεις για 25 λεπτά και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ