Τα σπαράγγια είναι λαχανικό της εποχής και μπορείς να φτιάξεις την πιο νόστιμη και χορταστική πίτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κιλό σπαράγγια
- 3 φλ. αλεύρι
- 3 φλ. γάλα
- 3 αυγά
- 200 γραμ. μαλακό λευκό τυρί τριμμένο
- 5-6 ντοματάκια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβεις το κάτω μέρος των σπαραγγιών και τα βράζεις σε μια μικρή κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 4 περίπου λεπτά
- Τα αφήνεις να στραγγίξουν και τα κόβεις στη μέση
- Σε ένα μπολ ρίχνεις το γάλα, τα αυγά και το τυρί και τα ανακατεύεις καλά
- Προσθέτεις το αλεύρι και τα σπαράγγια συνεχίζοντας το ανακάτεμα
- Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι
- Λαδώνεις το ταψί και ρίχνεις το μείγμα
- Απλώνεις από πάνω τα ντοματάκια κομμένα στα δύο και ψήνεις την πίτα στους 180 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ