Τις μέρες που κάνει ζέστη, θες να ετοιμάσεις εύκολες συνταγές με λίγες θερμίδες. Αυτή είναι μία από αυτές!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 φύλλα ρυζιού
- Λίγα χοντροκομμένα φύλλα σέσκουλου
- 1 μέτριο αγγούρι
- 1 μέτριο πιπεριά
- 2 μέτρια καρότα
- Μια χούφτα φρέσκο δυόσμο
- Μια χούφτα φρέσκο κόλιαντρο
- 1 αβοκάντο
- Θρυμματισμένα φιστίκια για επικάλυψη
- 4 κουτ. της σούπας φυστικοβούτυρο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, κόβεις το αγγούρι, την πιπεριά και τα καρότα σε λεπτές φέτες.
- Καθαρίζεις και κόβεις το αβοκάντο σε κομμάτια.
- Βουτάς κάθε φύλλο ρυζιού στο νερό για 30 δευτερόλεπτα.
- Το στεγνώνεις απαλά με ένα χαρτί.
- Ανοίγεις τα φύλλα και τα τοποθετείς στο κέντρο με τη σειρά τα σέσκουλα, το αγγούρι, την πιπεριά, τα καρότα, το κόλιανδρο, το δυόσμο και το αβοκάντο.
- Διπλώνεις όλες τις άκρες σφιχτά και προσεκτικά και κόβεις τα ρολάκια στη μέση.
- Περιχύνεις από πάνω με φυστικοβούτυρο και φιστίκια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ