Δεν θα σε απασχολήσει πολύ… το μόνο που θα κάνεις είναι να στρώσεις τα υλικά με τον κατάλληλο τρόπο. Απλή συνταγή, χωρίς εξηζητημένα υλικά που θα σε εντυπωσιάσει. Η ολόκληρη ροδέλα ντομάτα θα αφήσει όλο της το χυμό, τη γεύση και το άρωμα στο τυρί και το αφράτο φύλλο κρούστας!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
- 75 γρ. τριμμένο cheddar
- 3 μέτριες ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Πιπέρι
- Φύλλα βασιλικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο βάζοντας τη σχάρα ψηλά στο φούρνο
- Άνοιξε τα φύλλα και κόψε σε στρογγυλά κομμάτια με κουπάτ ή ένα μεγάλο φλιτζάνι
- Αλεύρωσε τα φορμάκια και στρώσε μέσα το φύλλο κάνοντας μικρές τρύπες με μια οδοντογλυφίδα
- Ρίξε λίγο τυράκι σε κα΄θε φορμάκι, αφήνοντας ένα μικρό κεντό περιμετρικά
- Από πάνω βάλε μια ροδέλα ντομάτας, ράντισε με ελαιόλαδο και πιπέρι
- Ψήσε στο φούρνο για 25 με 30 λεπτά φροντίζοντας να περιστρέψεις τα ταρτάκια στα μισά του χρόνου
- Σέρβιρε αφού κρυώσουν αμέσως μαζί με φυλλαράκια βασιλικού
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ