Γρήγορο, πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο ορεκτικό αλλά και πολύ πρωτότυπο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 30 τοματίνια τσέρι
- μισό μέτριο αβοκάντο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 60 γραμμ. τυρί κρέμα
- 2 κ.σούπας έτοιμη πέστο βασιλικού
- 1 κ.γλυκού χυμό λεμονιού
- λίγο χοντροκομμένο φρέσκο βασιλικό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προσεκτικά κόψε μια λεπτή φέτα από την κορυφή κάθε ντομάτας.
- Με ένα κουταλάκι του τσαγιού αφαίρεσε πολύ προσεκτικά την ψίχα από τα τοματίνια.
- Σε μια πιατέλα στρώσε μπόλικο χαρτί κουζίνας και βάλε εκεί αναποδογυρισμένα τα τοματίνια να στραγγίσουν περίπου 30 λεπτά.
- Στο μεταξύ ετοίμασε τη γέμιση. Στο μούλτι βάλε το αβοκάντο, το τυρί κρέμα, την πέστο και το λεμόνι.
- Χτύπα να γίνουν ένα λείο μίγμα.
- Βάλε το μίγμα σε κορνέ.
- Στρώσε τα τοματίνια σου σε πιατέλα και με το κορνέ γέμισέ τα.
- Σέρβιρε αμέσως πασπαλίζοντας με βασιλικό ή βάλε σε τάπερ και φύλαξε για μερικές ώρες στο ψυγείο.
Tip
Διάλεξε όσο το δυνατόν μεγάλα τοματίνια για να "αδειάσεις" πιο εύκολα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ