Κολοκυθάκι με επικάλυψη από πατατάκια ψημένα στο φούρνο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες
- 1/2 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/4 φλ. γάλα
- 1 μεγάλο αυγό
- αλάτι, πιπέρι
- 1 1/2 φλ. πατατάκια θρυμματισμένα
- 1/2 φλ. αλεύρι
- 2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και άλειψε ελαφρώς με λάδι ένα ταψί.
- Αλατοπιπέρωσε τα κολοκυθάκια και ανακάτεψέ τα με τη σκόνη σκόρδου.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γάλα με το αυγό.
- Σε ένα δεύτερο μπολ βάλε το αλεύρι και σε ένα τρίτο τα θρυμματισμένα πατατάκια.
- Βούτηξε κάθε ροδέλα στο αλεύρι, έπειτα στο μείγμα με το γάλα και τέλος στα πατατάκια.
- Τοποθέτησε τα κολοκυθάκια στο ταψί και ψήσε στο φούρνο για 25 λεπτά.
- Σέρβιρε πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ