Νιόκι με πολύχρωμες πιπεριές, ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά στο φούρνο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr φρέσκα νιόκι
- 350 gr πολύχρωμες πιπεριές σε κύβους
- 500 gr ντοματίνια
- 1 μικρό κρεμμύδι σε κύβους
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κ. γλυκού ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κ. σούπας ψιλοκομμένος βασιλικός
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς, τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Βάλε τα νιόκι, τις πιπεριές, τα ντοματίνια, το κραμμύδι, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
- Πρόσθεσε το λάδι και ανακάτεψε απαλά τα υλικά.
- Άπλωσε τα υλικά στο ταψί με το αντικολλητικό χαρτί, σε μία στρώση.
- Ψήσε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, φροντίζοντας στη μέση του ψησίματος να γυρίσεις και να ανακατέψεις τα υλικά.
- Σέρβιρε με έξτρα ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ