Γιατί να την κάνεις βαριά με λουκανικάκια και μπέικον. Η veggie εκδοχή της είναι εξίσου νόστιμη. Ετοιμασέ την στο άψε σβήσε. Χωρίς τους κρόκκους δεν έχεις να ανησυχείς για πολλές θερμίδες και χοληστερίνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ¼ του φλιτζανιού ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
- 1 κ.σ βούτυρο
- 1 μικρό κολοκύθι ψιλοκομμένο
- ¾ του φλιτζανιού ντομάτα σε κυβάκια
- Ρήγανη
- Πιπέρι
- 4 ασπράδια αυγού
- ¼ του φλιτζανιού νερό
- Αλάτι
- ½ φλιτζάνι τσένταρ με χαμηλά λιπαρά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σόταρε το κρεμμύδι και την πιπεριά στο βούτυρο να μαλακώσουν
- Πρόσθεσε το κολοκύθι, την ντομάτα, τη ρίγανη και το πιπέρι. Άφησε για 5-8 λεπτά να φύγουν τα υγρά του
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα ασπράδια, το νερό και το αλάτι και χτύπησέ τα καλά.
- Σε άλλο αντικολλητικό τηγάνι βάλε τα ασπράδια σου να ψηθούν καλά. Θα το καταλάβεις αν ένα μαχαίρι βγαίνει καθαρό από το εσωτερικό της ομελέτας
- Πρόσθεσε το μείγμα λαχανικών στην μία πλευρά της ομελέτας και στο άλλο μισό το τριμμένο τσένταρ. Δίπλωσε στα δύο και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ