Γλυκές ντομάτες σοταρισμένες με βούτυρο και κρεμμυδάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κ. σούπας βούτυρο
- 1 κομμάτι τζίντζερ (2,5 cm) τριμμένο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 750 gr ντομάτες κομμένες στα έξι
- 2 κ. σούπας και 2 κ. γλυκού σόγια σος
- αλάτι
- βρασμένο ρύζι (για το σερβίρισμα)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το βούτυτο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Μόλις σταματήσει να κοχλάζει, πρόσθεσε το τζίντζερ και το λευκό τμήμα των κρεμμυδιών και σοτάρισέ τα για δύλο λεπτά.
- Πρόσθεσε τις ντομάτες και σοτάρισέ τε για περίπου τρία λεπτά, ανακατεύοντας με προσοχή.
- Ρίξε και τη σόγια σος και ανακάτεψε καλά.
- Πρόσθεσε και μια πρέζα αλάτι και συνέχισε το σοτάρισμα μέχρι οι ντομάτες να βγάλουν τα υγρά τους.
- Σέρβιρε με αρωματικό ρύζι, πασπαλισμένο με φρέσκο κρεμμυδάκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ