Λαχταριστά κεφτεδάκια στο φούρνο σε σος γιαουρτιού και πιτούλες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς
- 3 κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο
- 4 κ. σούπας βρώμη αλεσμένη
- 2 κ. σούπας φρέσκια ρίγανη
- 3 κ. σούπας φρέσκος άνηθος
- 1/2 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- Σκόρδο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Σε ένα ταψί ρίχνεις ομοιόμορφα το ελαιόλαδο.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύεις όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι και το σκόρδο. Ζυμώνεις ελαφρώς, για να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
- Πλάθεις το μείγμα σε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετείς στο ταψί.
- Ψήνεις στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς C.
- Παράλληλα, χτυπάς πολύ καλά το γιαούρτι και το σκόρδο σε ένα μπολάκι. Ρίχνεις λίγο λάδι από πάνω.
- Σερβίρεται με το ντιπ γιαουρτιού και πίτες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ