Τα πιο λαχταριστά κεκάκια επιστρέφουν στο τραπέζι σου, αυτή τη φορά με μπανάνα και κανέλα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουτ. γλυκού σόδα μαγειρέματος
- 1 κουτ. γλυκού baking powder
- ½ κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 μικρό φλ. καστανής ζάχαρης
- 3 μπανάνες
- 1/3 φλ. λιωμένο βούτυρο
- 1 χτυπημένο αυγό
- 1/5 κουτ. γλυκού κανέλας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 190 βαθμούς και άλειψε ελαφρώς 10 θήκες για κεκάκια.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτεις και ανακατεύεις το αλεύρι, τη σόδα μαγειρέματος, το αλάτι και το baking powder.
- Σε ένα άλλο μπολ, προσθέτεις και ανακατεύεις τις μπανάνες, τα αυγά, τη ζάχαρη και το βούτυρο.
- Αναμειγνύεις τα δύο μείγματα και προσθέτεις το τελικό μείγμα στις θήκες για τα κεκάκια.
- Ψήνεις στο φούρνο για 18 – 20 λεπτά και 2 λεπτά πριν ετοιμαστούν ρίχνεις από πάνω την κανέλα.
Tip
Αν θες, μπορείς να προσθέσεις την κανέλα λίγο πριν κλείσεις τον φούρνο. Έτσι, θα είναι σαν να την έβαλες από την αρχή.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ