Σπιτικό Burger με πεντανόστιμο κιμά. Και καλή σου απόλαυση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 750 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτ. του γλυκού πιπέρι
- 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
- 2 κουτ. της σούπας ντοματοπελτέ
- 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 2 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
- 8 ψωμάκια για burger
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι, καβουρδίζεις τον κιμά για περίπου 10 λεπτά σε καυτό λάδι.
- Αφαιρείς τον κιμά από το τηγάνι και στη θέση του σοτάρεις για 10 λεπτά το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο.
- Προσθέτεις το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και σοτάρεις για ένα λεπτό.
- Προσθέτεις τον ντοματοπελτέ, την μουστάρδα και τη ζάχαρη και ανακατεύεις πολύ καλά.
- Τοποθετείς ξανά τον κιμά στο τηγάνι και σκεπάζεις με ένα καπάκι. Το αφήνεις να ψηθεί για 15 λεπτά.
- Τοποθετείς τον κιμά ανάμεσα στα ψωμάκια burger και καλή σου απόλαυση!
Tip
Φρυγάνισε το ψωμί για ακόμα μεγαλύτερη γευστική απόλαυσηΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ