Σπιτικό Burger με πεντανόστιμο κιμά. Και καλή σου απόλαυση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 750 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτ. του γλυκού πιπέρι
- 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
- 2 κουτ. της σούπας ντοματοπελτέ
- 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 2 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
- 8 ψωμάκια για burger
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι, καβουρδίζεις τον κιμά για περίπου 10 λεπτά σε καυτό λάδι.
- Αφαιρείς τον κιμά από το τηγάνι και στη θέση του σοτάρεις για 10 λεπτά το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο.
- Προσθέτεις το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και σοτάρεις για ένα λεπτό.
- Προσθέτεις τον ντοματοπελτέ, την μουστάρδα και τη ζάχαρη και ανακατεύεις πολύ καλά.
- Τοποθετείς ξανά τον κιμά στο τηγάνι και σκεπάζεις με ένα καπάκι. Το αφήνεις να ψηθεί για 15 λεπτά.
- Τοποθετείς τον κιμά ανάμεσα στα ψωμάκια burger και καλή σου απόλαυση!
Tip
Φρυγάνισε το ψωμί για ακόμα μεγαλύτερη γευστική απόλαυσηΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ