Εύκολο στο μαγείρεμα και λαχταριστό στη γεύση και στην υφή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1 φλιτζάνι χτυπημένα κρουτόν
- 2/3 φλιτζανιού τυρί τριμμένο, τύπου Παρμεζάνα
- 1 κουτ. της σούπας φύλλα βασιλικού
- 6 κομμάτια φιλέτο στήθος κοτόπουλου, καθαρισμένο
- Μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το λάδι και το σκόρδο. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατεύεις τα κρουτόν, το τυρί, τον βασιλικό και το πιπέρι.
- Περνάς το στήθος κοτόπουλου και από τα δύο μπολ και από τις δύο πλευρές.
- Τοποθετείς τα κοτόπουλα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί.
- Ψήνεις στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να αποκτήσει το κλασσικό χρώμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ