Με ένα διαφορετικό μείγμα, αλλά εγκυημένη γεύση, το ελαφρύ αυτό fondue μπορεί να συνοδεύσει ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα και μπισκότα χωρίς ζάχαρη…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¾ του φλιτζανιού κακάο
- ¼ κ.σ κανέλα
- ¾ του φλιτζανιού γάλα
- 2 κ.σ. Άνθος αραβοσίτου
- 2 βανίλιες
- ½ φλιτζάνι υποκατάστατο ζάχαρης
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το κακάο με το γάλα όπου έχεις λιώσει το άνθος αραβοσίτου και πρόσθεσε την κανέλα
- Ζέστανε σε μέτρια φωτιά μέχρι να βράσει ελαφρά και χαμήλωσε τη φωτιά. Άφησε το ακόμη 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς
- Όταν κρυώσει πρόσθεσε το υποκατάστατο ζάχαρης, την βανίλια και σέρβιρε
- Συνόδευσε με φρούτα, κράκες και μπισκότα ολικής άλεσης
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ