Ένα εναλλακτικό cheesecake που μπορείς να απολαύσεις ακόμα κι αν κάνεις αυστηρή δίαιτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 150/ μερίδα
Συστατικά
- Μαγειρικό σπρέι
- 50γρ. τριμμένα μπισκότα σοκολάτας
- 1κ. σούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 220γρ. τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά
- 1/4φλ. ζάχαρη
- 1706γρ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
- 2 μεγάλα ασπράδια αυγών
- 1κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1κ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 30γρ. λιωμένη κουβερτούρα
- 18 μούρα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- Ψέκασε ένα αντικολλητικό ταψάκι με μαγειρικό σπρέι.
- Ανακάτεψε το μπισκότο με του βούτυρο και πίεσέ το στον πάτο από το ταψάκι.
- Σε ένα μίξερ ανακάτεψε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και τη βανίλια.
- Σταδιακά ρίξε μέσα το γιαούρτι, τα αυγά και το αλεύρι.
- Ρίξε το μείγμα στο ταψί, πάνω από τα μπισκότα.
- Ψήσε για 25-30 λεπτά.
- Όταν κρυώσει πρόσθεσε από πάνω τη λιωμένη κουβερτούρα.
- Κόψε σε 9 κομμάτια και πρόσθεσε σε κάθε κομμάτι από 2 μούρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ