Μπορείς να συνδυάσεις αυτό το dip με κρέας, πατάτες, πατατάκια ή ό,τι άλλο θες. Είναι γευστικό και light φυσικά.
Θερμίδες: 48/ κ. σούπας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4φλ. λάδι
- 4 μέτρια κίτρινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1κ. σούπας σάλτσα Worcestershire
- 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 2φλ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πρόσθεσε το λάδι και τα κρεμμύδια μαζί με μια μεγάλη πρέζα αλάτι σε ένα μεγάλο τηγάνι.
- Σόταρε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι τα κρεμμύδια να καραμελώσουν (περίπου 15 λεπτά).
- Όταν τα κρεμμύδια γίνουν, πρόσθεσε το λιωμένο σκόρδο και ανακάτεψε για μερικά δευτερόλεπτα.
- Κλείσε το μάτι της κουζίνας και πρόσθεσε τη σάλτσα Worcestershire και το θυμάρι.
- Όταν κρυώσουν τα κρεμμύδια ρίξε τα σε ένα μπολ μαζί με το γιαούρτι και ανακάτεψέ τα.
- Ρίξε και το μαύρο πιπέρι και το αλάτι και ανακάτεψε ξανά.
- Σέρβιρε στο πιάτο μια κουταλιά της σούπας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ