Dip σοκολάτας

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες

Το απαραίτητο συνοδευτικό με τα αφροδισιακά φρούτα που θα έχεις φροντίσει να ταΐσεις τον αγαπημένο σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συστατικά

  • 1¼ φλιτζάνια ημίγλυκη σοκολάτα σε κομμάτια
  • ½ φλιτζάνι άπαχο γάλα εβαπορέ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Λιώσε τη σοκολάτα με το γάλα εβαπορέ και το λάδι καρύδας, σε ένα μικρό κατσαρολάκι.
  • Όταν το μείγμα λιώσει, ανακάτεψε με το υπόλοιπο ¼ φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας μέχρι να λιώσει καλά.
  • Σέρβιρε αμέσως ή άφησέ το να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, μαζί με φρούτα.

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164