Δροσιστικές γρανίτες, ιδανικές για το καλοκαίρι. Θα σου προσφέρουν εξωτική γεύση και λίγες θερμίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 68/ μερίδα
Συστατικά
- 3/4φλ. γάλα καρύδας
- 1+3/4φλ. ώριμο μάνγκο κομμένο σε κομματάκια
- 1φλ. κονσερβοποιημένο γάλα καρύδας
- 1/4φλ. ζάχαρη
- 2κ. σούπας μέλι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε το μάνγκο στο μπλέντερ με 1/4 φλιτζάνι γάλα καρύδας.
- Άφησέ το στην άκρη.
- Σε ένα μεσαίο μπολ συνδύασε το υπόλοιπο γάλα καρύδας, το κονσερβοποιημένο γάλα καρύδας και το μέλι.
- Χώρισε το μείγμα μάνγκο σε 10 θήκες για γρανιτες.
- Στη συνέχεια μοίρασε από πάνω το μείγμα γάλακτος καρύδας.
- Τοποθέτησε τις θήκες στην κατάψυξη και άφησέ τα για 5 έως 6 ώρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ