Ελληνική τορτίγια

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Δεν θα μπορούσα να μην σου προτείνω μια τορτίγια βασισμένη στα ελληνικά προιόντα. Έχει λίγες θερμίδες, πεντανόστιμη γεύση και δροσερή αίσθηση.
Θερμίδες: 256/ μερίδα

Συστατικά

  • 1κ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 1κ. σούπας χυμό λεμόνι
  • 2κ. σούπας ελιές κομμένες σε ροδέλες
  • 1 1/2κ. γλυκού μπαχαρικά της επιλογής σου
  • 1κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • 1/2κ. γλυκού πάπρικα
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 2φλ. σπανάκι
  • 1φλ. μαρούλι κομμένο
  • 2/3φλ. τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2/3φλ. αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
  • 1/4φλ. φέτα τριμμένη
  • 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως (20 εκ.)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τις ελιές, τα μπαχαρικά, το αλάτι, το ξύσμα λεμονιού, την πάπρικα και το σκόρδο.
  • Μετά πρόσθεσε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σπανάκι, το μαρούλι, τα τοματίνια το αγγούρι, τη φέτα και το πιπέρι.
  • Ανάμειξε καλά τα υλικά και μοίρασε το μείγμα ομοιόμορφα σε 4 τορτίγιες.
  • Σέρβιρε μια σε κάθε πιάτο.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164