Μια κρύα και γρήγορη σαλάτα με φακές και αβοκάντο. Το τέλειο νηστίσιμο πιάτο που αγαπά τη δίαιτά σου!
Θερμίδες: 300
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκια ρίγανη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
- 5 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό φρεσκοστυμμένο λεμόνι
- 2 φλιτζάνια μαγειρεμένες φακές
- 1-2 ώριμα αβοκάντο κομμένα στα τέσσερα
- 1/4 φλιτζάνι καβουρδισμένα φουντούκια, ψιλοκομμένα
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε τη ρίγανη, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
- Ανακάτεψε τις φακές με 2 κουταλιές της σούπας από το λαδορίγανο.
- Ρίξε τα υλικά σε ένα μπολ και πριν σερβίρεις, κόψε από πάνω το αβοκάντο.
- Πρόσθεσε λίγο ελαιόλαδο ακόμα και πασπάλισε με τα φουντούκια και το σχοινόπρασο.
- Ίσως χρειαστεί να προσθέσεις λίγο ακόμα ελαιόλαδο ή χυμό λεμονιού.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ