Μπακαλιαράκια σε sticks που λατρεύουν τα παιδιά και με λίγες θερμίδες!
Θερμίδες: 220
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κύπελλο αλεύρι για κάθε χρήση
- Αλάτι και πιπέρι
- Πάπρικα
- 1 αυγό
- 1/4 φλιτζάνι γάλα
- Αρκετές δόσεις καυτερή σάλτσα
- 1 1/2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
- Μισό κιλό φιλέτα μπακαλιάρου κομμένα σε μπαστουνάκια
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα πιάτο ανακάτεψε το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.
- Σε ένα δεύτερο πιάτο χτύπησε το αυγό, το γάλα και την καυτερή σάλτσα με ένα σύρμα.
- Σε ένα τρίτο πιάτο, ανακάτεψε τη φρυγανιά, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.
- Πασπάλισε τα μπαστουνάκια ψαριού με το αλεύρι και βούτηξέ τα μέσα στο μείγμα αυγού και μετά στο μείγμα φρυγανιάς.
- Βάλτα σε ένα πιάτο και συνέχισε μέχρι να είναι καλά παναρισμένα όλα.
- Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμότητα και πρόσθεσε τόσο λάδι όσο να καλύπτει μέχρι τη μέση τα μπακαλιαράκια.
- Μόλις το λάδι ζεσταθεί, τηγάνισε τα μπακαλιαράκια από κάθε πλευρά για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
- Στράγγιξέ τα με ένα απορροφητικό χαρτί και σέρβιρε με σκορδαλιά ή ό,τι σος πιστεύεις ότι του ταιριάζει.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ