Ιδιαίτερος συνδυασμός γεύσεων και light αποτέλεσμα.
Θερμίδες: 205/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλα (συνολικά 453γρ.)
- Μια πρέζα αλάτι
- Μια πρέζα πιπέρι
- 4κ. γλυκού πέστο βασιλικού
- 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
- 6κ. σούπας τυρί μοτσαρέλα
- 2κ. γλυκού τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
Κόψε το στήθος κοτόπουλου στη μέση για να έχεις 4 φιλέτα.
- Πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Τοποθέτησε τα φιλέτα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Πρόσθεσε πάνω από το κάθε φιλέτο 1κ. γλυκού πέστο.
- Φύλλο ψησίματος με φύλλο ή περγαμηνή εάν επιθυμείτε για εύκολο καθαρισμό.
- Βάλε το ταψί στο φούρνο και ψήσε για 15 λεπτά.
- Βγάλε το ταψί από το φούρνο, ρίξε από πάνω τις φέτες ντομάτες, τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα. Ψήσε για άλλα 3 έως 5 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ