Μια τέλεια συνταγή με λίγες θερμίδες και ιδιαίτερη γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 150/ μερίδα
Συστατικά
- 1κ. γλυκού λάδι
- 4 μικρά κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα (ξεχωριστά τα λευκά μέρη από τα πράσινα)
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 450γρ. Γαρίδες ξεφλουδισμένες
- 180ml γάλα καρύδας
- 2κ. σούπας ζωμός θαλασσινών
- 2κ. σούπας φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
- Αλάτι για τη γεύση
- 1φλ. βρασμένο ρύζι μπασμάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα wok ρίξε τα κρεμμύδια (το λευκό μέρος) και το λάδι και σόταρε για ένα λεπτό σε μέτρια θερμοκρασία.
- Ρίξε τις γαρίδες, το σκόρδο και ελάχιστο αλάτι και μαγείρεψε για 2-3 λεπτά.
- Πρόσθεσε το γάλα καρύδας και το ζωμό και ανακάτεψε καλά.
- Μαγείρεψε μέχρι να είναι έτοιμες οι γαρίδες.
- Αφαίρεσε το wok από το μάτι και πρόσθεσε τα πράσινα μέρη των κρεμμυδιών και το βασιλικό.
- Μοίρασε σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ