Μια νόστιμη συνταγή με επιρροές από το Μεξικό. Η πλούσια γεύση και οι λίγες θερμίδες χαρακτηρίζουν αυτό το πιάτο.
Θερμίδες: 273/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 680γρ. γαρίδες καθαρισμένες
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1κ. σούπας πάπρικα
- Χυμός από 2 λάιμ
- 1/4φλ. ψιλοκομμένα φύλλα κόλιαντρου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο σε υψηλή θερμοκρασία.
- Κόψε ένα αλουμινόχαρτο σε τέσσερα φύλλα.
- Χώρισε τις γαρίδες, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, την πάπρικα και το χυμό λάιμ στα 4 κομμάτια αλουμινόχαρτου.
- Δίπλωσε τις άκρες και φτιάξε τα αλουμινόχαρτα με τη γέμιση σαν πουγκάκια.
- Βάλε τα πουγκάκια στο φούρνο και ψήσε τα για 15 λεπτά.
- Σέρβιρε από ένα πουγκάκι σε κάθε πιάτο και πασπάλισε με κόλιαντρο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ