Ένα γλυκό με τρία “επίπεδα” από τρεις διαφορετικές γεύσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 286/ μερίδα
Συστατικά
- Για την κρούστα:
- 2φλ. αμύγδαλα
- 1/4φλ. λάδι καρύδας
- 2κ. σούπας μέλι
- Για τη γέμιση:
- 1φλ. τρίμμα καρύδας
- 2κ. σούπας σιρόπι σφενδάμου
- 2κ. σούπας λάδι καρύδας
- 1/2κ. γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου
- 1κ. σούπας νερό
- Για την επικάλυψη:
- 220γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 1κ. σούπας λάδι καρύδας
- 1/4φλ. τρίμμα καρύδας
- 2κ. σούπας αμύγδαλα, ψιλοκομμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για την κρούστα:
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων άλεσε τα αμύγδαλα.
- Πρόσθεσε το λάδι καρύδας και το μέλι.
- Χτύπησε τα υλικά μέχρι να συνδυαστούν.
- Μετέφερε το μείγμα σε ένα ταψί 22x33εκ. και πίεσέ το στον πάτο για να δημιουργηθεί η κρούστα.
- Για τη γέμιση:
- Συνδύασε όλα τα συστατικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Ρίξε το μείγμα πάνω από την κρούστα και τοποθέτησε το γλυκό στο ψυγείο.
- Για την επικάλυψη:
- Λιώσε την κουβερτούρα.
- Μόλις λιώσει, ανακάτεψέ την με το λάδι καρύδας.
- Ρίξε την επικάλυψη πάνω από τη γέμιση και πασπάλισε με καρύδα και αμύγδαλα.
- Κόψε το γλυκό σε 16 κομμάτια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ