Γρανίτα με λάιμ και μπισκότο

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

 

Απολαυστική και τραγανή συνταγή που θα σε ενθουσιάσει.

Θερμίδες: 170/ μερίδα

Συστατικά

 

  • 2φλ. γάλα καρύδας
  • 2κ. γλυκού ξύσμα λάιμ
  • 1/4φλ. χυμό λάιμ
  • 3/4φλ. ζάχαρη
  • 1/8κ. γλυκού αλάτι
  • 6 μπισκότα τύπου digestive τριμμένα

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Ανακάτεψε μαζί το γάλα καρύδας, το ξύσμα λάιμ, το χυμό λάιμ, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ.
  • Βάλε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες.
  • Πάρε 9 καλούπια και πρόσθεσε λίγο μπισκότο.
  • Γέμισε το μισό καλούπι με το μείγμα που είχες στο ψυγείο.
  • Βάλε τα καλούπια στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
  • Βγάλ’ τα από την κατάψυξη και πρόσθεσε λίγο ακόμα μπισκότο και από πάνω το υπόλοιπο μείγμα.
  • Βάλε τα στην κατάψυξη και μετά από 20 λεπτά βγάλε τα ξανά και πρόσθεσε λίγο ακόμα μπισκότο και τα ξυλάκια.
  • Άφησέ τα να παγώσουν για 2 ώρες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164