Απολαυστική και σοκολατένια γρανίτα. Θα γίνει η πιο αθώα ατασθαλία του καλοκαιριού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 97/ μερίδα
Συστατικά
- 2+1/4φλ. νερό
- 1/2φλ. ζάχαρη
- Μια πρέζα αλάτι
- 1/2φλ. κακάο χωρίς ζάχαρη
- 1/4κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1/4φλ. εσπρέσο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα, συνδύασε το μισό νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι και την σκόνη κακάου και ζέστανε σε μέτρια θερμοκρασία.
- Ανακάτευε συνεχώς και όταν αρχίζει να βράζει μείωσε τη θερμοκρασία στο χαμηλό.
- Άφησε το μείγμα να σιγοβράσει για 30 δευτερόλεπτα.
- Βάλε το μείγμα σε ένα μπολ και πρόσθεσε τη βανίλια, το εσπρέσο και το υπόλοιπο νερό.
- Βάλε το μπολ στην κατάψυξη και άφησέ το όλη τη νύχτα.
- Χώρισε το παγωτό σε 5 μερίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ