Μια ιδιαίτερη συνταγή που θα ξετρελάνει κάθε ουρανίσκο.
Θερμίδες: 260/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τις γρανίτες:
- 1+3/4φλ. γάλα καρύδας
- 1/3φλ. φυστικοβούτυρο
- 1/2φλ. μέλι
- 1κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1/4κ. σούπας κανέλα
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- Για την επικάλυψη:
- 1/4φλ. κομματάκια κουβερτούρας
- 1+1/2κ. γλυκού λάδι καρύδας
- Μια πρέζα αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μίξερ ανακάτεψε όλα τα υλικά για τις γρανίτες και άφησέ το στην κατάψυξη για 4 ώρες.
- Γέμισε με το μείγμα 8 θήκες για γρανίτα και βάλ’τες στην κατάψυξη για 1 ώρα.
- Αφαίρεσε τις γρανίτες από την κατάψυξη, άφησέ τες για 2 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου, και τοποθέτησέ τες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Βάλε το ταψί στην κατάψυξη για ώρες.
- Για την επικάλυψη λιώσε όλα τα υλικά στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Όταν η σοκολάτα πάρει θερμοκρασία δωματίου, ρίξε την πάνω από τις γρανίτες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ