Χρωματισυή γρανίτα με τέλεια γεύση.
Θερμίδες: 91/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 9κ. σούπας νερό
- 2κ. σούπας ζάχαρη
- 140γρ. ακτινίδιο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
- 170γρ. μάνγκο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
- 170γρ. raspberries
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κάνε ένα απλό σιρόπι συνδυάζοντας το νερό και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και άφησέ το να βράσει για 4-5.
- Σε ένα μίξερ λιώσε τα φρούτα ξεχωριστά και τοποθέτησέ τα σε τρία διαφορετικά μπολ.
- Μοίρασε το σιρόπι στα τρία μπολ και ανακάτεψε καλά.
- Πάρε 4 θήκες για γρανίτες, ρίξε μέσα τον μείγμα με το ακτινίδιο και βάλε το στην κατάψυξη για μια ώρα.
- Έπειτα, ρίξε μέσα το μείγμα με το μάνγκο και βάλε το στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
- Μετά βάλε μέσα στις γρανίτες τα ξυλάκια και άφησέ τα στην κατάψυξη για 2 ώρες.
- Τέλος, ρίξε μέσα το μείγμα με τα raspberries και άφησε τις γρανίτες στην κατάψυξη για όλο το βράδυ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ