Αναδεικνύουμε τη light μορφή του πιάτου συνδυάζοντάς το με noodles κολοκυθιού. Ισορροπημένες γεύσεις και λίγες θερμίδες.
Θερμίδες: 298/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250γρ.κομματάκια κοτόπουλου, χωρίς πέτσα και κόκαλα
- Αλάτι
- 1/4κ. γλυκού ρίγανη αποξηραμένη
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 1φλ. πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- Πιπέρι
- 1κ. σούπας φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο κολοκύθι
- 2 μίνι μπάλες μοτσαρέλα, κομμένες στη μέση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το κολοκυθάκι σε πολύ λεπτά στικς με τον αποφλοιωτή.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε 1/2κ. σούπας ελαιόλαδο και τοποθέτησέ το στο μάτι της κουζίνας, σε υψηλή θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε μέσα τα κομματάκια κοτόπουλου, αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη και μαγείρεψέ τα μέχρι να ροδίσουν.
- Μείωσε τη θερμοκρασία στο μέτριο και πρόσθεσε το υπόλοιπο λάδι, μαζί με το σκόρδο.
- Μαγείρεψε για 30 δευτερόλεπτα.
- Έπειτα, πρόσθεσε τις πιπεριές, λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Μείωσε τη θερμοκρασία στο χαμηλό και μαγείρεψε για 15 λεπτά.
- Δυνάμωσε πάλι τη θερμοκρασία και πρόσθεσε μέσα τα noodles κολοκυθιού που έφτιαξες, το βασιλικό, τη μοτσαρέλα και λίγο αλάτι.
- Μαγείρεψε για 2 λεπτά.
- Σέρβιρε αμέσως σε 2 πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ