Μια ινδική συνταγή που λατρεύουμε και τώρα μπορούμε να φτιάξουμε και μόνες μας στο σπίτι. Απόλαυσε χωρίς ενοχές γιατί οι θερμίδες είναι ελάχιστες!
Θερμίδες: 152
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 φλιτζάνια γιαούρτι με 2 % λιπαρά
- 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φλούδα από φρέσκο τζίντζερ
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
- 1/4 κουταλάκι κουρκουμά
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 4 στήθη κοτόπουλου κομμένα στη μέση
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- Σπρέι μαγειρικής
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια zip-top πλαστική σακούλα βάλε τα πρώτα 8 συστατικά.
- Πρόσθεσε το κοτόπουλο στη σακούλα και σφράγισε.
- Άστο στο ψυγείο για 2 ώρες, γυρίζοντας περιστασιακά για να μαριναριστεί.
- Βάλε ένα μικρό ταψί στο φούρνο και προθέρμανε σε υψηλή θερμοκρασία.
- Βγάλε το κοτόπουλο από τη σακούλα και πέταξε τη μαρινάδα.
- Αλάτισε και τις δύο πλευρές του κοτόπουλου ομοιόμορφα.
- Βάλε το κοτόπουλο στο ταψί που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής.
- Ψήσε στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου για 15 λεπτά, γυρίζοντας μετά από 7 λεπτά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ