Ένα σάντουιτς που μπορείς να απολαύσεις και κρύο, αλλά και ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 273/ μερίδα
Συστατικά
- 1 στήθος κοτόπουλου
- 1/4κ. γλυκού πάπρικα
- 2 ματσάκια σέλινο κομμένο σε κύβους
- 1/2φλ.καρύδια χοντροκομμένα
- 12 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 1/2φλ. μαγιονέζα light
- 4 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- Ψήσε τα καρύδια στο φούρνο για 10.
- Βάλε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο και πασπάλισέ το με πάπρικα.
- Ψήσε το και αυτό στο φούρνο για 50 λεπτά περίπου.
- Άφησε και το κοτόπουλο και τα καρύδια να κρυώσουν.
- Κόψε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα μεσαίο μπολ συνδύασε το σέλινο, τα καρύδια, τα τοματίνια, το μαύρο πιπέρι, το αλάτι, τη μαγιονέζα και το κοτόπουλο.
- Μοίρασε την κοτοσαλάτα σε δύο ψωμάκια και σκέπασέ τα με τα υπόλοιπα δύο.
- Κόψε στη μέση το σάντουιτς και απόλαυσέ το.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ