Γευστικές κροκέτες που θα σε συναρπάσουν.
Θερμίδες: 257/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 60γρ. κιμάς κοτόπουλου
- 2+1/4φλ. κουνουπίδι ψιλοκομμένο
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 2κ. σούπας σπιτική κόκκινη σάλτσα
- 1/2φλ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 1 μεγάλο αυγό
- 1/4φλ. ψωμί τριμμένο
- 1κ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι μεσαίου μεγέθους σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε μέσα τον κιμά και σόταρε για 4-5 λεπτά.
- Πρόσθεσε το κουνουπίδι, το αλάτι και τη σάλτσα και μαγείρεψε για 6 λεπτά ακόμα.
- Αφαίρεσε το τηγάνι από το μάτι, πρόσθεσε το τυρί μοτσαρέλα και ανακάτεψε καλά για να αναμειχθεί.
- Άφησέ το το να κρυώσει για 3 με 4 λεπτά.
- Βάλε σε ένα πιάτο το τρίμα του ψωμιού και την παρμεζάνα και σε ένα άλλο σπάσε το αυγό.
- Πλάσε 6 μπάλες με το μείγμα που υπάρχει μέσα στο τηγάνι.
- Βάλε τις μπάλες πρώτα στο αυγό και μετά στο μπολ με το ψωμί και την παρμεζάνα.
- Ψήσε τις κροκέτες στο φούρνο για 25 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ