Μια γευστική και δροσερή επιλογή που μπορείς να απολαύσεις σαν κυρίως γεύμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 264/ μερίδα
Συστατικά
- Για τη σαλάτα:
- 1φλ. άψητο κριθαράκι
- 2φλ. μικρά κομμάτια κοτόπουλου, ψημένα
- 2φλ. ψιλοκομμένο αγγούρι
- 2φλ. σπανάκι baby
- 2φλ. καλαμπόκι
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/4φλ. κατσικίσιο τυρί τριμμένο
- Για το dressing:
- Ελαιόλαδο
- Χυμό λεμονιού
- Φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
- Πράσινα κρεμμύδια ψιλοκομμένες
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαγείρεψε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ζέστανε λίγο ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και το καλαμπόκι.
- Σοόταρε μέχρι το καλαμπόκι να γίνει τρυφερό.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξε όλα τα υλικά (και τα υλικά για το dressing) και ανακάτεψε πολύ καλά.
- Σέρβιρε σε 4 πιάτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ