Κρύα σοκολατόπιτα με ξηρούς καρπούς και μπανάνα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

 

Δροσιστική και με πλούσια σοκολατένια κρέμα.

Θερμίδες: 237/ μερίδα

Συστατικά

 

  • Για την κρούστα:
  • 1φλ. αμύγδαλα
  • 2κ. σούπας μέλι
  • 2κ. σούπας λάδι καρύδας
  • Για τη γέμιση:
  • 5 μπανάνες
  • 1φλ. γάλα καρύδας
  • 1/2φλ. σκόνη κακάο
  • 1κ. γλυκού βανίλια

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Καβούρδισε τα αμύγδαλα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία.
  • Τοποθέτησε τα αμύγδαλα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων με το λάδι και το μέλι.
  • Χτύπησε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  • Άπλωσε το μείγμα που μόλις έφτιαξες σε μια πιατέλα για τάρτα 20εκ. και πίεσε την κρούστα στον πάτο.
  • Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων πρόσθεσε τα συστατικά της γέμισης.
  • Χτύπησε τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα.
  • Ρίξε την κρέμα πάνω από την κρούστα και τοποθέτησε την πιατέλα στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
  • Χώρισε την σοκολατόπιτα σε 8 κομμάτια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164