Δροσιστική και με πλούσια σοκολατένια κρέμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 237/ μερίδα
Συστατικά
- Για την κρούστα:
- 1φλ. αμύγδαλα
- 2κ. σούπας μέλι
- 2κ. σούπας λάδι καρύδας
- Για τη γέμιση:
- 5 μπανάνες
- 1φλ. γάλα καρύδας
- 1/2φλ. σκόνη κακάο
- 1κ. γλυκού βανίλια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καβούρδισε τα αμύγδαλα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία.
- Τοποθέτησε τα αμύγδαλα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων με το λάδι και το μέλι.
- Χτύπησε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Άπλωσε το μείγμα που μόλις έφτιαξες σε μια πιατέλα για τάρτα 20εκ. και πίεσε την κρούστα στον πάτο.
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων πρόσθεσε τα συστατικά της γέμισης.
- Χτύπησε τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα.
- Ρίξε την κρέμα πάνω από την κρούστα και τοποθέτησε την πιατέλα στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Χώρισε την σοκολατόπιτα σε 8 κομμάτια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ