25η Μαρτίου και η παράδοση προστάζει μπακαλιάρο με σκορδαλιά! Κι αν αρνείσαι να πλησιάσεις τη σκορδαλιά, μπορείς να απολαύσεις αυτό το νοστιμότατο ψαράκι που είναι και ένα από τα πιο “διαχειρίσιμα” ψάρια, μιας και έχει ελάχιστα κόκκαλα. Αν είσαι παραδοσιακή κάνε κλικ εδώ για να δεις τις ανάλογες συνταγές. Κι αν αναζητάς κάτι διαφορετικό και πιο …σύγχρονο είσαι στο σωστό σημείο γιατί σου έχουμε συνταγές ιδιαίτερες (με μπακαλιάρο φυσικά) και χωρίς πολλές θερμίδες. Light πιάτα για σένα που προσέχεις τη διατροφή σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τέσσερις συνταγές με μπακαλιάρο πανέ, ψητό, κοκκινιστό και μια συνταγή για light σκορδαλιά (αν είσαι fan), για να γιορτάσεις όπως πρέπει το έθιμο! Να ξέρεις πως ο μπακαλιάρος βοηθάει πολύ στη διατροφή σου γιατί είναι πολύ θρεπτικός και πλούσιος σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Β12 ενώ είναι χαμηλός σε λιπαρά! Και θυμήσου πως όλα κρίνονται από την ποσότητα και τον τρόπο που θα μαγειρέψεις το φαγητό σου. Για αυτό απόφυγε το πολύ λάδι, το αλάτι και συνόδευσε το ψάρι σου με ψητά λαχανικά ή σαλάτα για να είσαι σίγουρη πως δεν θα ξεφύγεις με τις θερμίδες!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Θερμίδες: 223
Θερμίδες: 252
Θερμίδες: 258
Θερμίδες: 220
Θερμίδες: 124
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ